12 februar 2014

80-års jubilæumsturnering - Slut

Den store finaledag i Skakklubben Evans' 80-års jubilæumsturnering fandt sted tirsdag med mange spændende partier.  Mange kunne stadig nå at spille om fine præmier, da der også var rating præmier på spil for stort set alle spillere i feltet

I toppen vandt Thomas Klitgård sit parti mod Jesper Kjærgaard-Jensen. Thomas havde dermed 6 point og var nu sikker på en 1. plads. Frank Kristensen fra Evans kunne dog også nå på 1. pladsen og dermed dele med Thomas, men Frank måtte se sig besejret af Johnni Veng. Dermed blev Thomas alene vinder, med Johnni Veng, Niels Jørgen Fries Nielsen og Kim Skaanning på delt 2. plads.

Frank Kristensen blev bedste spiller under 1900 med 5 point, Peter Berg fra Horsens nr. 2 med 4½ point.

Vagn Skov Andersen fra Horsens blev bedste spiller under 1500 med 3½ og kun besejret 1 gang i turneringen.

Alle øvrige resultater og spillere der fik rating præmier kan ses i tabellen  Klik her

Billeder fra turneringen:

1.plads Thomas Klitgård Andersen, Nordre

2. plads Fra Venstre Kim Skaanning, Evans - Niels Jørgen Fries Nielsen, Esbjerg - Johnni Veng, Nordre

Bedste spiller under 1900 Frank Kristensen, Evans

2. bedste spiller under 1900 Peter Berg, Horsens

Bedste spiller under 1500 Vagn Skov Andersen, Horsens

En del af holdet bag turneringen, fra venstre turneringslederne Jens Ove Vedel, Ninna Nielsen og Jens Alban